Botox hoofdpijn

Sommige typen hoofdpijn, waaronder migraine, kunnen goed reageren op een Botox® behandeling.

 

Botox® blokkeert de prikkeloverdracht van zenuw naar spier, waardoor een behandelde spier minder krachtig wordt. Door Botox® te injecteren in de spieren van het voorhoofd of achterhoofd, vermindert de spierspanning, en kan hoofdpijn verlichten of verdwijnen.


Vaak hebben mensen al van alles geprobeerd om van hun chronische hoofdpijn af te komen, maar niets helpt echt. Een proefbehandeling met Botox® is dan een goed idee.  

 

MAAK EEN AFSPRAAK

U maakt een afspraak op het spreekuur van Kliniek Cosmetiek in het Diakonessenhuis, locatie Utrecht, Zeist of Doorn, door te bellen naar 088-2506357 of een email te sturen aan mpc@diakhuis.nl. U kunt ook zelf in de online agenda plannen:


Afspraak inplannen

 

DE BEHANDELING

De Botox® behandeling gebeurt poliklinisch en duurt 15 minuten. U kunt direct erna weer naar huis of naar uw werk. De eerste paar uur lijkt het alsof u door muggen gestoken bent: de injecties laten kleine zwellinkjes en lichte roodheid achter. Na een paar uur is dat verdwenen. 

De eerste effecten zijn merkbaar na 2 dagen, en na 2 weken is het maximale resultaat zichtbaar.

 

VEILIGHEID

Botox® wordt al meer dan 40 jaar toegepast in de medische wereld, zoals bij spasme of een overactieve blaas. De lange termijn effecten van Botox® zijn zeer goed onderzocht en veilig gebleken. Vanzelfsprekend is het erg belangrijk dat de behandeling wordt uitgevoerd door een specialist met ervaring op dit gebied.

 

VEILIG EN VERTROUWD BIJ KLINIEK COSMETIEK IN HET DIAKONESSENHUIS

Onze plastisch chirurgen zijn zeer ervaren, zowel in cosmetische chirurgie als in de behandeling met injectables, zoals Botox® en fillers. Wilt u lezen over de ervaring van anderen met onze plastisch chirurgen? Bekijk dan de reviews op Zorgkaart Nederland van:

 

Kies voor de veiligheid en het vertrouwen van Kliniek Cosmetiek in het ziekenhuis.

Voor de behandeling
Na de behandeling

Vergoeding en Kosten

Botox® bij hoofdpijn kan vanaf € 200,-.

 


Bekijk tarieven

Voor en na foto’s

Injectables

Wat wil je zien
  • Botox hoofdpijn
  • Foto’s van andere behandelingen
Naar de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling

Tarieven Botox hoofdpijn

Kliniek Cosmetiek

Botox® bij hoofdpijn Vanaf € 200,-

Het eerste consult is kosteloos.

 

Een Botox® behandeling wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.