Filler wallen

Fillers zijn bedoeld om volumeverlies te herstellen. Met het ouder worden, verliest de huid elasticiteit en volume. Dat kun je terugzien in het ontstaan van wallen van de onderoogleden, ook wel traangootjes of tear trough genoemd. Met hyaluronzuur fillers kan op een veilige en voorspelbare manier weer volume worden teruggegeven aan het onderooglid, waardoor de wal vermindert of verdwijnt. Dit heeft een sterk verjongend effect, zonder de nadelen van een operatie!

 

MAAK EEN AFSPRAAK

U maakt een afspraak op het spreekuur van Kliniek Cosmetiek in het Diakonessenhuis, locatie Utrecht, Zeist of Doorn, door te bellen naar 088-2506357 of een email te sturen aan mpc@diakhuis.nl. U kunt ook zelf in de online agenda plannen:


Afspraak inplannen

 

DE BEHANDELING

Een filler behandeling gebeurt poliklinisch en duurt 15 minuten. Via een klein prikgaatje wordt de filler ingebracht. Er ontstaat daardoor geen litteken. U kunt direct na de behandeling weer naar huis of naar uw werk. De eerste paar uur lijkt het alsof u door een mug gestoken bent: de injectieplaats is licht gezwollen en de huid is een beetje rood. Na een paar uur is dat verdwenen. 

Het effect is direct zichtbaar. De weken na de behandeling versterkt het effect, omdat de filler nog extra vocht aantrekt. Het effect van de fillerbehandeling blijft gedurende 12-18 maanden zichtbaar. Een behandeling met fillers kan probleemloos worden herhaald.

 

VEILIGHEID

Kliniek Cosmetiek maakt uitsluitend gebruik van tijdelijke, oplosbare fillers op basis van hyaluronzuur. Er zijn verschillende diktes aan filler beschikbaar. Afhankelijk van het te behandelen gebied maakt uw plastisch chirurg een keuze. Voor het opvullen van diepere rimpels is een stevigere filler nodig en voor het opvullen van fijne lijntjes is juist een minder stevige filler nodig.

 

VEILIG EN VERTROUWD BIJ KLINIEK COSMETIEK IN HET DIAKONESSENHUIS

Onze plastisch chirurgen zijn zeer ervaren, zowel in cosmetische chirurgie als in de behandeling met injectables, zoals Botox® en fillers. Wilt u lezen over de ervaring van anderen met onze plastisch chirurgen? Bekijk dan de reviews op Zorgkaart Nederland van:

 

Kies voor de veiligheid en het vertrouwen van Kliniek Cosmetiek in het ziekenhuis.

Voor de behandeling
Na de behandeling

Vergoeding en Kosten

Filler van wallen (traangootje) kost €400,-

 


Bekijk tarieven

Voor en na foto’s

Injectables

Wat wil je zien
  • Filler wallen
  • Foto’s van andere behandelingen
Naar de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling

Tarieven Filler wallen

Kliniek Cosmetiek

Filler wallen (traangootje) € 400

Het eerste consult is kosteloos.

 

De zorgverzekeraar vergoedt een behandeling met fillers niet.