Halslift

Wellicht bent u niet meer tevreden over uw hals. In het proces van veroudering is slapte van huid ontstaan. Soms ontstaat een zogenaamde kalkoen-nek. Ook kunnen er verticale banden zichtbaar zijn. Dit alles samen geeft een verouderde uitstraling. Een halslift kan uitkomst bieden. 

 

MAAK EEN AFSPRAAK

U maakt een afspraak op het spreekuur van Kliniek Cosmetiek in het Diakonessenhuis, locatie Utrecht, Zeist of Doorn, door te bellen naar 088-2506357 of een email te sturen aan mpc@diakhuis.nl. U kunt ook zelf in de online agenda plannen:


Afspraak inplannen

 

DE OPERATIE

Een halslift gebeurt onder algehele verdoving en duurt ongeveer 2 uur. Vaak wordt de halslift gecombineerd met een facelift, om ook de kaaklijn te verbeteren, en met liposuctie van de hals. Met een halslift wordt overtollige huid verwijderd. Er ontstaat weer een jeugdige, strakkere hoek van de hals. Het litteken ligt goed verborgen in de haargrens en achter het oor. Het doel van een halslift is een mooi en natuurlijk resultaat, waarbij u uzelf blijft! 

 

U blijft na een halslift een nacht opgenomen. 

 

VEILIG EN VERTROUWD BIJ KLINIEK COSMETIEK IN HET DIAKONESSENHUIS

Onze plastisch chirurgen zijn zeer ervaren. Zij zijn expert op het gebied van de halslift. Wilt u lezen over de ervaring van anderen met onze plastisch chirurgen? Bekijk dan de reviews op Zorgkaart Nederland van:

 

Kies voor de veiligheid en het vertrouwen van Kliniek Cosmetiek in het ziekenhuis.

Voor de behandeling
Na de behandeling

Vergoeding en Kosten

Een halslift kan vanaf €5.200,-.


Bekijk tarieven

Voor en na foto’s

Gezicht

Wat wil je zien
  • Halslift
  • Foto’s van andere behandelingen
Naar de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling

Tarieven Halslift

Kliniek Cosmetiek

Halslift € 5.200
Halslift + liposuctie hals € 6.200
Facelift + halslift € 8.400

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en wensen, wordt na het consult een op maat gemaakte kostenopgave opgesteld. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent.

 

Het eerste consult is kosteloos.

 

De zorgverzekeraar vergoedt de halslift niet, u dient de operatie zelf te betalen.