Armlift

Bent u niet tevreden over het uiterlijk van uw bovenarmen? Is de huid te slap of hebben de bovenarmen teveel volume, zodat uw kleding niet goed meer past? Een armlift of liposuctie van de bovenarmen zou een oplossing kunnen zijn.

 

Wanneer EEN Armlift?

Na gewichtsverlies of naarmate mensen ouder worden kan er een opgerekte huid ontstaan. Ook kunnen de armen in verhouding tot de rest van het lichaam te groot of dik zijn. Een armlift, of liposuctie van de armen, of een combinatie is mogelijk. 

Het litteken van de armlift komt aan de binnenzijde of onderzijde van de bovenarm, om het zo veel als mogelijk te verbergen. Liposuctie kan via dezelfde snede gedaan worden zodat geen extra littekens nodig zijn. Als de liposuctie op zichzelf staand is, gaat het om een paar kleine steekgaatjes.

 

Nadien zijn uw bovenarmen weer slanker en hebben ze een mooiere contour zowel in de kleding als met blote bovenarmen.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

U maakt een afspraak op het spreekuur van Kliniek Cosmetiek in het Diakonessenhuis, locatie Utrecht, Zeist of Doorn, door te bellen naar 088-2506357 of een email te sturen aan mpc@diakhuis.nl. U kunt ook zelf in de online agenda plannen:


Afspraak inplannen

 

Tijdens de afspraak vertelt u over uw wensen en verwachtingen. De plastisch chirurg onderzoekt uw armen. U krijgt uitleg over de operatietechniek, de risico's en het herstel na de operatie.

 

DE OPERATIE

De armlift gebeurt onder algehele narcose en duurt 120 minuten. U mag dezelfde dag nog naar huis en draagt dan drukkleding.

 

VEILIG EN VERTROUWD BIJ KLINIEK COSMETIEK IN HET DIAKONESSENHUIS

Onze plastisch chirurgen zijn zeer ervaren. Wilt u lezen over de ervaring van anderen met onze plastisch chirurgen? Bekijk dan de reviews op Zorgkaart Nederland van:

 

Kies voor de veiligheid en het vertrouwen van Kliniek Cosmetiek in het ziekenhuis.

Voor de behandeling
Na de behandeling

Vergoeding en Kosten

Een armlift kan vanaf € 4.200,-.

 

 


Bekijk tarieven

Voor en na foto’s

Lichaam

Wat wil je zien
  • Armlift
  • Foto’s van andere behandelingen
Naar de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling

Tarieven Armlift

Kliniek Cosmetiek

Armlift € 4.200,-
Armlift met liposuctie € 4.550,-

Het eerste consult is kosteloos.

 

De zorgverzekeraar vergoedt een armlift niet, u dient de operatie zelf te betalen.