Drs. Sven Bruekers

Dokter Sven Bruekers volgde zijn studie geneeskunde en opleiding tot plastisch chirurg in Utrecht. Hij deed als plastisch chirurg verdere ervaring op in Vancouver, Canada.

 

Dokter Bruekers is expert op het gebied van borstcorrectie, buikcorrectie, contourverbetering en ooglidcorrectie. Hij is bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie.

 

BIG nr: 49063187801

 

Lidmaatschappen: Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC).


Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlBruekers, S.E. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Drs. Xander Jacobs

Dokter Xander Jacobs deed de studie geneeskunde en zijn opleiding tot plastisch chirurg in Amsterdam. Als plastisch chirurg deed hij verdere ervaring op in Taiwan.

 

Dokter Jacobs is specialist op het gebied van cosmetische aangezicht-chirurgie, waaronder ooglidcorrecties, en de correctie van rectus diastase via een buikwandcorrectie.

 

BIG nr: 29908545801

 

Lidmaatschappen: Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC).


Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlJacobs, X.E. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Dr. Wynand Melenhorst

Dr. Wynand Melenhorst studeerde geneeskunde en promoveerde in Groningen. Hij specialiseerde zich tot plastisch chirurg in Zwolle. Als plastisch chirurg deed hij verdere ervaring op in Perth, Australië en Barcelona, Spanje.

 

Dr. Melenhorst is expert op het gebied van borstcorrectie en buikcorrectie.

 

BIG nr: 79909401001

 

Lidmaatschappen: Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC).


Dr. George Sulkers

Dokter George Sulkers studeerde geneeskunde, promoveerde en deed zijn opleiding tot plastisch chirurg in Amsterdam.

 

Hij heeft zich in het bijzonder toegelegd op de borstcorrectie, behandeling van rectus diastase via buikwandcorrectie, aangezicht-chirurgie en injectable behandelingen.

 

BIG nr: 29913852101

 

Lid: Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC).


Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSulkers, G.S.I. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kliniek Cosmetiek

Kliniek Cosmetiek valt onder de afdeling plastische chirurgie van het Diakonessenhuis, locaties Utrecht, Zeist en Doorn.

 

Onze plastisch chirurgen voeren in het ziekenhuis medisch noodzakelijke operaties uit. Denk bijvoorbeeld aan borstreconstructies bij borstkanker en gezichtsverwondingen door een ongeval.

 

Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in de cosmetische plastische chirurgie. Dit doen zij onder de noemer Kliniek Cosmetiek. De intake en behandeling vinden plaats in Utrecht, Zeist of Doorn. Veilig en vertrouwd in het Diakonessenhuis.


Maak een afspraak