Borstlift

Borsten zijn hét kenmerk van vrouwelijkheid. Onvrede met de vorm of vulling van borsten is daardoor een veelgehoorde klacht. Een borstlift kan een verslapte borst corrigeren. De borstlift kan gecombineerd worden met een prothese of met lipofilling voor extra vulling. Een borstlift is maatwerk.

 

Waarom een borstlift?

De stevigheid en vulling van borsten kan door schommelingen in gewicht of na zwangerschap verminderen. Ook het ouder worden verslapt de huid en vermindert het borstvolume.

Een borstlift kan dit probleem verhelpen. Bij een borstlift komt de tepel terug op de juiste hoogte. De overtollige huid wordt ingenomen, zodat de borst weer compact wordt. De borst komt hoger op de borstkast. Een borstlift herstelt de normale verhoudingen van de borst.

Wanneer de wens bestaat tot meer volume, dan kan de borstlift gecombineerd worden met een techniek van borstvergroting. Dit kan door het gebruik van vet (lipofilling) of een prothese.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

U maakt een afspraak op het spreekuur van Kliniek Cosmetiek in het Diakonessenhuis, locatie Utrecht, Zeist of Doorn, door te bellen naar 088-2506357 of een email te sturen aan mpc@diakhuis.nl. U kunt ook zelf in de online agenda plannen:


Afspraak inplannen

 

Tijdens de afspraak vertelt u over uw wensen en verwachtingen. De plastisch chirurg onderzoekt uw borsten en neemt de maten op. U krijgt uitleg over de operatietechniek, de risico's en het herstel na de operatie. De keuze voor een borstcorrectie is een grote en vaak emotioneel beladen stap. Onze plastisch chirurgen nemen hiervoor de tijd!

 

DE OPERATIE

De borstlift gebeurt onder algehele narcose en duurt ongeveer 2 uur. Direct na de ingreep krijgt u een ondersteunde beha aangemeten. U blijft 1 nacht opgenomen.

 

VEILIG EN VERTROUWD BIJ KLINIEK COSMETIEK IN HET DIAKONESSENHUIS

Onze plastisch chirurgen zijn zeer ervaren. Zij voeren jaarlijks honderden borstcorrecties uit. Wilt u lezen over de ervaring van anderen met onze plastisch chirurgen? Bekijk dan de reviews op Zorgkaart Nederland van:

 

Kies voor de veiligheid en het vertrouwen van Kliniek Cosmetiek in het ziekenhuis.

Voor de behandeling
Na de behandeling

Vergoeding en Kosten

Een borstlift kan vanaf €4.900,-.

 


Bekijk tarieven

Voor en na foto’s

Borst

Wat wil je zien
  • Borstlift
  • Foto’s van andere behandelingen
Naar de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling

Tarieven Borstlift

Kliniek Cosmetiek

Borstlift (zonder prothesen) € 4.900,-
Borstlift (met ronde prothesen) € 5.900,-
Borstlift (met anatomische prothesen) € 6.350,-
Borstlift met lipofilling € 6.500,-

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en wensen wordt na het consult een op maat gemaakte kostenopgave opgesteld. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent.

 

Het eerste consult is kosteloos.

 

De zorgverzekeraar vergoedt een borstlift niet, u dient de operatie zelf te betalen.