Borstverkleining

Jaarlijks worden er ongeveer 5000 borstverkleiningen gedaan in Nederland. Het is een ontzettend dankbare operatie. Fysieke klachten, zoals rugpijn en nekpijn, verminderen direct. De psychische impact is enorm. Gevoelens van schaamte en onzekerheid verdwijnen. Een borstverkleining verlicht, letterlijk en figuurlijk. 

 

Waarom een borstverkleining

Vrouwen kunnen zowel psychische als lichamelijke klachten hebben bij te zware of slappe borsten. Veel voorkomende lichamelijke klachten zijn de rug-, schouder-, en nekklachten. Ook kunnen de bh-bandjes diep in de huid van de schouder striemen. Te grote borsten beperken bij het sporten of het vinden van passende kleding. Psychische problemen die zich kunnen voordoen zijn schaamte of onzekerheid over een te grote voorgevel. 
Een borstverkleining geeft voorspelbare resulaten. De tevredenheid van patiënten met deze behandeing is enorm.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

U maakt een afspraak op het ooglidspreekuur van Kliniek Cosmetiek in het Diakonessenhuis, locatie Utrecht, Zeist of Doorn, door te bellen naar 088-2506357 of een email te sturen aan mpc@diakhuis.nl. U kunt ook zelf in de online agenda plannen:


 

Tijdens de afspraak vertelt u over uw klachten en verwachtingen van een borstverkleining. De plastisch chirurg onderzoekt uw borsten en neemt de maten op. Met u wordt besproken welk resultaat u wenst. U krijgt uitleg over de operatietechniek, de risico's en het herstel na de operatie. 

 

DE OPERATIE

De borstverkleining gebeurt onder algehele narcose en duurt ongeveer 90 minuten. Direct na de ingreep krijgt u een ondersteunde beha aangemeten. U blijft 1 nacht opgenomen.  

 

VEILIG EN VERTROUWD BIJ KLINIEK COSMETIEK IN HET DIAKONESSENHUIS

Onze plastisch chirurgen zijn zeer ervaren. Zij voeren jaarlijks honderden borstcorrecties uit. Wilt u lezen over de ervaring van anderen met onze plastisch chirurgen? Bekijk dan de reviews op Zorgkaart Nederland van:

 

Kies voor de veiligheid en het vertrouwen van Kliniek Cosmetiek in het ziekenhuis.

Voor de behandeling
Na de behandeling

Vergoeding en Kosten

Een borstverkleining wordt vergoed bij fysieke klachten, cupmaat groter dan D, en BMI<30.

 


Bekijk tarieven

Voor en na foto’s

Borst

Wat wil je zien
  • Borstverkleining
  • Foto’s van andere behandelingen
Naar de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling

Tarieven Borstverkleining

Kliniek Cosmetiek

Borstverkleining (indien niet vergoed) € 4.900

Een borstverkleining wordt vergoed bij fysieke klachten, een cupmaat groter dan D, en een BMI onder de 30. U heeft een verwijzing van de huisarts nodig. De plastisch chirurg doet voor u de aanvraag bij de verzekeraar.

 

Voldoet u niet aan bovenstaande criteria? Dan kunt u ervoor kiezen de opertie zelf te betalen.