Buikwandcorrectie

Wellicht bent u niet meer tevreden over het uiterlijk van uw buik. De huid is slapper geworden en er is ee bolle buik. Vaak is de grootte van de buik niet in verhouding met de rest van het lichaam. Soms speelt mee dat de spieren verslapt zijn. Bij vrouwen ontstaat dit meestal na zwangerschap, bij mannen na gewichtsverlies. Een buikwandcorrectie, ook wel abdominoplastiek genoemd, zou een goede oplossing kunnen zijn.

 

VOORDELEN VAN EEN Buikwandcorrectie

Een buikwandcorrectie is een betrouwbare methode voor het strakker maken van de buik, met een blijvend resultaat. Vrijwel altijd wordt tijdens de operatie ook een liposuctie toegevoegd. En als de spieren teveel uit elkaar liggen (rectus diastase), worden deze weer naar elkaar toegebracht. Na een buikwandcorrectie is uw buik weer platter en heeft deze een mooiere contour, zowel in de kleding als met blote buik.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

U maakt een afspraak op het spreekuur van Kliniek Cosmetiek in het Diakonessenhuis, locatie Utrecht, Zeist of Doorn, door te bellen naar 088-2506357 of een email te sturen aan mpc@diakhuis.nl. U kunt ook zelf in de online agenda plannen:


Afspraak inplannen

 

Tijdens de afspraak vertelt u over uw wensen en verwachtingen. De plastisch chirurg onderzoekt uw buik. U krijgt uitleg over de operatietechniek, de risico's en het herstel na de operatie. Heeft u vragen? Onze plastisch chirurgen nemen hiervoor de tijd!

 

DE OPERATIE

De buikwandcorrectie gebeurt onder algehele narcose en duurt 90 tot 120 minuten. Het huidoverschot wordt weggehaald met een snede aan de onderkant van de buik. Zo ligt het litteken verstopt binnen het ondergoed en de zwemkleding. Voor de liposuctie zijn geen extra littekens nodig. 

U mag de volgende dag naar huis en draagt dan drukkleding. 

 

VEILIG EN VERTROUWD BIJ KLINIEK COSMETIEK IN HET DIAKONESSENHUIS

Onze plastisch chirurgen zijn zeer ervaren. Zij hebben jarenlange ervaring met buikcorrecties. Wilt u lezen over de ervaring van anderen met onze plastisch chirurgen? Bekijk dan de reviews op Zorgkaart Nederland van:

 

Kies voor de veiligheid en het vertrouwen van Kliniek Cosmetiek in het ziekenhuis.

Voor de behandeling
Na de behandeling

Vergoeding en Kosten

Een buikwandcorrectie kan vanaf €3.900,-

 

 


Bekijk tarieven

Voor en na foto’s

Lichaam

Wat wil je zien
  • Buikwandcorrectie
  • Foto’s van andere behandelingen
Naar de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling

Tarieven Buikwandcorrectie

Kliniek Cosmetiek

Mini-buikwandcorrectie € 3.900 € 4.600,- met liposuctie
Volledige buikwandcorrectie € 6.600 € 6.950,- met liposuctie
Fleur-de-lis buikwandcorrectie € 7.300 € 7.650,- met liposuctie
Rondom buikwandcorrectie € 11.400 €12.100,- met liposuctie

Het eerste consult is kosteloos. 

 

In uitzonderlijke gevallen wordt een buikwandcorrectie vergoed door de zorgverzekeraar. De plastisch chirurg doet dan voor u de aanvraag bij de verzekeraar. In vrijwel alle gevallen dient u de operatie zelf te betalen. Tarieven kunnen per arts verschillen.

De plastisch chirurgen van Kliniek Cosmetiek hebben jarenlange ervaring met de behandeling van rectus diastase. Helaas wordt diastase nog steeds door veel zorgverleners gemist als oorzaak voor een bolle buik en rugklachten. 

 

Om meer bekendheid te geven aan diastase, hebben onze plastisch chirurgen het Centrum voor Diastase opgericht. In dit centrum is alle expertise omtrent de zorg van diastase gebundeld. Zo is er een intensieve samenwerking met fysiotherapeuten. Zij kunnen u kunnen begeleiden in de voorbereiding op de operatie en in het herstel na de operatie.

 

Naast de operatie van rectus diastase, is er aandacht voor wetenschappelijk onderzoek. Hopelijk draagt dit eraan bij dat er meer kennis en (be)grip komt op rectus diastase.


Naar website