Dijbeenlift

Wellicht bent u niet meer tevreden over het uiterlijk van uw bovenbenen. De huid is te slap en hangt of de bovenbenen hebben teveel volume en u past uw kleding niet goed meer. Een dijbeenlift van de bovenbenen zou een oplossing kunnen zijn.

 

WAAROM EEN Dijbeenlift?

Na gewichtsverlies of naarmate mensen ouder worden kan er een slappe huid met huidoverschot ontstaan zijn waardoor u niet meer blij bent met hoe uw benen eruit zien. Als u uw benen te zwaar of te dik vindt is een liposuctie soms een betere optie. De dijbeenlift wordt ook regelmatig gecombineerd met een liposuctie. De keuze is voornamelijk afhankelijk van het huidoverschot en het al dan niet bestaan van vetsurplus.

Als er huidoverschot moet worden weggenomen gebeurd dit door een snede aan de binnenzijde van het bovenbeen, zodat dit het minst zichtbaar is. Liposuctie kan via dezelfde snede gedaan worden zodat geen extra littekens nodig zijn. Als de liposuctie op zichzelf staand is, gaat het om een paar kleine steekgaatjes.

 

Nadien zijn uw bovenbenen weer slanker en hebben ze een mooiere contour zowel in de kleding als met blote benen. Het litteken zal helaas langere tijd goed zichtbaar zijn.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

U maakt een afspraak op het spreekuur van Kliniek Cosmetiek in het Diakonessenhuis, locatie Utrecht, Zeist of Doorn, door te bellen naar 088-2506357 of een email te sturen aan mpc@diakhuis.nl. U kunt ook zelf in de online agenda plannen:


Afspraak inplannen

 

Tijdens de afspraak vertelt u over uw wensen en verwachtingen. De plastisch chirurg onderzoekt uw benen. U krijgt uitleg over de operatietechniek, de risico's en het herstel na de operatie.

 

DE OPERATIE

De dijbeenlift gebeurt onder algehele narcose en duurt 120 minuten. U mag de volgende dag naar huis en draagt dan een drukbroek.

 

VEILIG EN VERTROUWD BIJ KLINIEK COSMETIEK IN HET DIAKONESSENHUIS

Onze plastisch chirurgen zijn zeer ervaren. Wilt u lezen over de ervaring van anderen met onze plastisch chirurgen? Bekijk dan de reviews op Zorgkaart Nederland van:

 

Kies voor de veiligheid en het vertrouwen van Kliniek Cosmetiek in het ziekenhuis.

Voor de behandeling
Na de behandeling

Vergoeding en Kosten

Een dijbeenlift kan vanaf € 5.200,-.

 

 


Bekijk tarieven

Voor en na foto’s

Lichaam

Wat wil je zien
  • Dijbeenlift
  • Foto’s van andere behandelingen
Naar de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling

Tarieven Dijbeenlift

Kliniek Cosmetiek

Dijbeenlift € 5.200,-
Dijbeenlift met liposuctie € 5.900,

Het eerste consult is kosteloos.

 

De zorgverzekeraar vergoedt een dijbeenlift niet, u dient de operatie zelf te betalen.