Hybride borstvergroting

Borsten zijn hét kenmerk vrouwelijkheid. Onvrede met de vorm of grootte van borsten komt daarom vaak voor. Een hybride borstvergroting combineert de voordelen van een borstprothese en het gebruik van lichaamseigen vet!

 

VOORDELEN VAN EEN hybride BORSTVERGROTING

Bij een hybride borstvergroting, plaatsen we een kleinere borstprothese dan wanneer de borst vergroting met alleen een prothese gedaan zou worden. Het extra volume dat nodig is, vullen we aan met lichaamseigen vet. Dit heet lipofilling. Zo is er betere “bedekking”: de laag tussen de huid en de prothese wordt door het lichaamseigen vet verdikt. De prothese is hierdoor minder goed voelbaar en zichtbaar. De borst voelt zachter en natuurlijker aan, maar heeft door de prothese wel genoeg stevigheid om een mooie borstvorm te maken. Een extra voordeel is dat de prothese niet onder, maar op de spier geplaatst kan worden. Hierdoor is er geen kans op spierklachten, zoals soms wel het geval is wanneer de prothese onder de spier (dual plane) geplaatst wordt. 

 

MAAK EEN AFSPRAAK

U maakt een afspraak op het spreekuur van Kliniek Cosmetiek in het Diakonessenhuis, locatie Utrecht, Zeist of Doorn, door te bellen naar 088-2506357 of een email te sturen aan mpc@diakhuis.nl. U kunt ook zelf in de online agenda plannen:


Afspraak inplannen

 

Tijdens de afspraak vertelt u over uw wensen en verwachtingen. De plastisch chirurg onderzoekt uw borsten en neemt de maten op. Met behulp van pasprothesen bekijken u en de plastisch chirurg samen welke vergroting bij uw wens en uw lichaam past. U krijgt uitleg over de operatietechniek, de risico's en het herstel na de operatie. De keuze voor een borstvergroting is een grote en vaak emotioneel beladen stap. Onze plastisch chirurgen nemen hiervoor de tijd!

 

DE OPERATIE

De hybdride borstvergroting gebeurt onder algehele narcose en duurt 120 minuten. U mag nog dezelfde dag naar huis.

 

VEILIG EN VERTROUWD BIJ KLINIEK COSMETIEK IN HET DIAKONESSENHUIS

Onze plastisch chirurgen zijn zeer ervaren. Zij voerden meer dan 3000 borstvergrotingen uit. Wilt u lezen over de ervaring van anderen met onze plastisch chirurgen? Bekijk dan de reviews op Zorgkaart Nederland van:

 

Kies voor de veiligheid en het vertrouwen van Kliniek Cosmetiek in het ziekenhuis.

Voor de behandeling
Na de behandeling

Vergoeding en Kosten

Een hybride borstvergroting kan vanaf €6.200,-.


Bekijk tarieven

Voor en na foto’s

Borst

Wat wil je zien
  • Hybride borstvergroting
  • Foto’s van andere behandelingen
Naar de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling

Tarieven Hybride borstvergroting

Kliniek Cosmetiek

Hybride borstvergroting, rond € 6.200,-
Hybride borstvergroting, anatomisch € 6.650,-

Het eerste consult is kosteloos.

 

De zorgverzekeraar vergoedt de hybride borstvergroting niet, u dient de operatie zelf te betalen.