Lipofilling

Lipofilling betekent letterlijk: vullen met vetweefsel. Dit is dan ook precies wat er tijdens de operatie gebeurt. Het vetweefsel wordt van een plek verwijderd waar dit (extra) aanwezig is en ingebracht op een plek waar er vetweefsel of volume ontbreekt.

 

Lipofilling in het gezicht kan bedoeld zijn om meer volume te creëren, zoals bij wallen of deuken door een ongeval of eerdere operatie. Het kan ook gebuikt worden om kleinere oneffenheden op te lossen, zoals bij acnélittekens (zie hiervoor de foto).

 

MAAK EEN AFSPRAAK

U maakt een afspraak op het spreekuur van Kliniek Cosmetiek in het Diakonessenhuis, locatie Utrecht, Zeist of Doorn, door te bellen naar 088-2506357 of een email te sturen aan mpc@diakhuis.nl. U kunt ook zelf in de online agenda plannen:


Afspraak inplannen

 

DE OPERATIE

Afhankelijk van de uitgebreidheid van lipofilling kan het onder plaatselijke verdoving plaatsvinden of onder narcose. Eerst vindt liposuctie plaats, waarbij het vetweefsel wordt geoogst van een door u te bepalen locatie. Hierna wordt het gecentrifugeerd, zodat alleen het zuivere vetweefsel overblijft. Dit vetweefsel kan middels kleine injectie openingen worden ingebracht, zodat er hiervan geen littekens zichtbaar zullen zijn.

 

VEILIG EN VERTROUWD BIJ KLINIEK COSMETIEK IN HET DIAKONESSENHUIS

Onze plastisch chirurgen zijn zeer ervaren. Zij zijn expert op het gebied van lipofilling. Wilt u lezen over de ervaring van anderen met onze plastisch chirurgen? Bekijk dan de reviews op Zorgkaart Nederland van:

 

Kies voor de veiligheid en het vertrouwen van Kliniek Cosmetiek in het ziekenhuis.

Voor de behandeling
Na de behandeling

Vergoeding en Kosten

Lipofilling van het gezicht kan vanaf €800,-. De kosten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie en de grootte van het gebied.

 


Bekijk tarieven

Voor en na foto’s

Gezicht

Wat wil je zien
  • Lipofilling
  • Foto’s van andere behandelingen
Naar de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling

Tarieven Lipofilling

Kliniek Cosmetiek

Lipofilling gelaat, plaatselijke verdoving Vanaf € 1.500
Lipofilling gelaat, narcose Vanaf € 2.500

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en wensen, wordt na het consult een op maat gemaakte kostenopgave opgesteld. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent.

 

Het eerste consult is kosteloos.

 

De zorgverzekeraar vergoedt lipofilling van het gelaat niet, u dient de operatie zelf te betalen.