Liposuctie

Liposuctie is een veilige en succesvolle methode om onderhuids vet weg te zuigen. Het wordt vaak toegepast voor de buik, rug, flanken, armen, benen en hals. Liposuctie kan heel gericht vetophopingen behandelen, zonder dat er grote littekens nodig zijn.

 

WAAROM EEN liposuctie?

Ook als u uw best doet om op gewicht te blijven, en u let op uw voeding, dan nog kan er net op die ene plek vetweefsel blijven zitten. Een liposuctie kan dan uitkomst bieden. 

 

MAAK EEN AFSPRAAK

U maakt een afspraak op het spreekuur van Kliniek Cosmetiek in het Diakonessenhuis, locatie Utrecht, Zeist of Doorn, door te bellen naar 088-2506357 of een email te sturen aan mpc@diakhuis.nl. U kunt ook zelf in de online agenda plannen:


Afspraak inplannen

 

Tijdens de afspraak vertelt u over uw wensen en verwachtingen. De plastisch chirurg doet lichamelijk onderzoek en u krijgt uitleg over de operatietechniek, de risico's en het herstel na de operatie.

 

DE OPERATIE

Liposuctie vindt meestal plaats onder algehele narcose. In het geval van een kleine behandelzone kan de ingreep onder locale verdoving plaatsvinden. 

Via een mini-steekgaatje door de huid vindt infiltratie met liposuctievloeistof plaats. Deze vloeistof maakt het egaal afzuigen van vet mogelijk. Nadat de vloeistof is ingewerkt, begint het afzuigen van het vet op. Nadat het gewenste resultaat is bereikt, worden de insteekopeningetjes met een hechting gesloten.

U mag dezelfde dag naar huis, en draagt dan drukkleding.

 

VEILIG EN VERTROUWD BIJ KLINIEK COSMETIEK IN HET DIAKONESSENHUIS

Onze plastisch chirurgen zijn zeer ervaren. Wilt u lezen over de ervaring van anderen met onze plastisch chirurgen? Bekijk dan de reviews op Zorgkaart Nederland van:

 

Kies voor de veiligheid en het vertrouwen van Kliniek Cosmetiek in het ziekenhuis.

Voor de behandeling
Na de behandeling

Vergoeding en Kosten

Een liposuctie kan vanaf €1.900,-.

 

 


Bekijk tarieven

Voor en na foto’s

Lichaam

Wat wil je zien
  • Liposuctie
  • Foto’s van andere behandelingen
Naar de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling

Tarieven Liposuctie

Kliniek Cosmetiek

Liposuctie, narcose, 1 zone vanaf € 1.900,-

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en wensen wordt na het consult een op maat gemaakte kostenopgave opgesteld. Zo weet u van tevoren precies weet waar u aan toe bent. Bij meerdere behandelzones, is er korting mogelijk.

 

Het eerste consult is kosteloos.

 

De zorgverzekeraar vergoedt liposuctie niet, u dient de operatie zelf te betalen.