Moedervlek

Huidafwijkingen zijn er in alle soorten en maten. Vaak gaat het om naevi (moedervlekken), atheroomcysten (talgbulten), lipomen (vetbulten) of fibromen (bindweefselplekjes).  Dit zijn allemaal goedaardige afwijkingen. Toch kunnen deze huidplekken gevoelig of cosmetisch storend zijn. Een excisie onder plaatselijke verdoving is dan de oplossing. Bij de plastisch chirurg bent u aan het goede adres voor het beste cosmetische resultaat.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

U maakt een afspraak op het speekuur van Kliniek Cosmetiek in het Diakonessenhuis, locatie Utrecht, Zeist of Doorn, door te bellen naar 088-2506357 of een email te sturen aan mpc@diakhuis.nl. U kunt ook zelf in de online agenda plannen:


 

DE OPERATIE

Het verwijderen van een moedervlek gebeurt onder plaatselijke verdoving en duurt 20 minuten. U mag meteen erna naar huis.

 

VEILIG EN VERTROUWD BIJ KLINIEK COSMETIEK IN HET DIAKONESSENHUIS

Onze plastisch chirurgen zijn zeer ervaren. Zij verwijderen jaarlijks honderden huidafwijkingen. Wilt u lezen over de ervaring van anderen met onze plastisch chirurgen? Bekijk dan de reviews op Zorgkaart Nederland van:

 

Kies voor de veiligheid en het vertrouwen van Kliniek Cosmetiek in het ziekenhuis.

Voor de behandeling
Na de behandeling

Vergoeding en Kosten

Het verwijderen van een moedervlek kost €325,-.


Bekijk tarieven

Voor en na foto’s

Gezicht

Wat wil je zien
  • Moedervlek
  • Foto’s van andere behandelingen
Naar de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling

Tarieven Moedervlek

Kliniek Cosmetiek

Verwijderen 1 moedervlek € 325
Verwijderen 2 of 3 moedervlekken € 400

Het eerste consult is kosteloos.

 

De zorgverzekeraar vergoedt de behandeling alleen als er lichamelijke klachten zijn van de plek, of als er twijfel is over de aard van de huidplek. In die gevallen zorgt de plastisch chirurg dat de verzekeraar de behandeling vergoedt.