Ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie is dé oplossing voor overtollige huid van de bovenoogleden. Hierdoor ziet u er minder vermoeid uit, krijgt u een jongere uitstraling en uw blikveld verbetert. De “gordijntjes” die voor de ogen hangen, verdwijnen. Ook hoofpijn en spanning van het voorhoofd kunnen door een bovenooglidcorrectie worden verholpen.

 

Op het ooglidspreekuur wordt alles in 1 keer geregeld: de plastisch chirurg onderzoekt uw oogleden, maakt foto's, adviseert u over de behandeling en kan direct een operatie voor u inplannen.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

U maakt een afspraak op het ooglidspreekuur van Kliniek Cosmetiek in het Diakonessenhuis, locatie Utrecht, Zeist of Doorn, door te bellen naar 088-2506357 of een email te sturen aan mpc@diakhuis.nl. U kunt ook zelf in de online agenda plannen:


Afspraak inplannen

 

DE OPERATIE

De ooglidcorrectie gebeurt onder plaatselijke verdoving en duurt 30 minuten. Direct na de ingreep worden uw oogleden gekoeld.

 

Herstel na de operatie

De eerste week staat in het teken van rust. Na 1 week worden de hechtingen verwijderd. Na 2 weken mag u weer sporten. Computerwerkzaamheden mogen direct na de operatie weer. U ziet er na 2 weken weer toonbaar uit.

 

VEILIG EN VERTROUWD Bij KLiniek cosmetiek in HET DIAKONESSENHUIS

Onze plastisch chirurgen zijn zeer ervaren. Zij voerden meer dan 5000 ooglidcorrecties uit. Wilt u lezen over de ervaring van anderen met onze plastisch chirurgen? Bekijk dan de reviews op Zorgkaart Nederland van:

 

Kies voor de veiligheid en het vertrouwen van Kliniek Cosmetiek in het ziekenhuis.

Voor de behandeling
Na de behandeling

Vergoeding en Kosten

Een ooglidcorrectie kost €975,- voor beide oogleden.   


Bekijk tarieven

Voor en na foto’s

Gezicht

Wat wil je zien
  • Ooglidcorrectie
  • Foto’s van andere behandelingen
Naar de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling

Tarieven Ooglidcorrectie

Kliniek Cosmetiek

Bovenooglidcorrectie, plaatselijke verdoving € 975,-
Onderooglidcorrectie, plaatselijke verdoving v.a. € 1.800,-
Onderooglidcorrectie, narcose € 3.100,-
Boven- en onderooglidcorrectie, plaatselijke verdoving € 2.800,-
Boven- en onderooglidcorrectie, narcose € 3.500,-

Het eerste consult is kosteloos.

 

In de meeste gevallen vergoedt de zorgverzekeraar de behandeling niet, ook al heeft u dagelijks klachten van de oogleden. Pas wanneer het ooglid over de pupil hangt, kunt u in aanmerking komen voor vergoeding. De plastisch chirurg doet dan voor u de aanvraag bij de verzekeraar.