Schaamlipverkleining

Overweegt u een schaamlipverkleining? Kies voor veilig en betrouwbaar bij Kliniek Cosmetiek in het ziekenhuis.

 

WAAROM EEN Schaamlipverkleining?

Grote schaamlippen kunnen lichamelijke klachten geven, zoals pijn tijdens het fietsen of tijdens de sex. Ook kan het schuren in kleding. Daarnaast kunnen grote binnenste schaamlippen cosmetisch storend zijn.

 

Bij een schaamlipcorrectie gaat het over de binnenste schaamlippen. Dit kan enkelzijdig voorkomen, maar is meestal dubbelzijdig.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

U maakt een afspraak op het spreekuur van Kliniek Cosmetiek in het Diakonessenhuis, locatie Utrecht, Zeist of Doorn, door te bellen naar 088-2506357 of een email te sturen aan mpc@diakhuis.nl. U kunt ook zelf in de online agenda plannen:


Afspraak inplannen

 

Tijdens de afspraak vertelt u over uw wensen en verwachtingen. De plastisch chirurg doet lichamelijk onderzoke. U krijgt uitleg over de operatietechniek, de risico's en het herstel na de operatie. Praten over een schaamlipcorrectie kan een emotioneel beladen stap zijn. Onze plastisch chirurgen nemen voor u de tijd.

 

DE OPERATIE

Een schaamlip verkleining gebeurt poliklinisch onder plaatselijke verdoving en duurt 45 minuten. Direct na de ingreep wordt er gekoeld. De hechtingen lossen op: ze hoeven niet verwijderd te worden. Als u plaatselijke verdoving niet ziet zitten, is een operatie onder narcose mogelijk.

 

HOE LANG IS HET HERSTEL?

Na 4 weken mag u alles weer doen. De eerste week na de operatie doet u rustig aan. De wond is dan gevoelig en kwetsbaar. In en om het huis bewegen is geen probleem. U mag vanaf de eerste dag douchen. Afspoelen van de wond kan prettig zijn na een toiletbezoek. Vanaf de tweede week komt u meer in beweging. Fietsen, sporten en sexueel contact is na 4 weken weer mogelijk.

 

VEILIG EN VERTROUWD BIJ KLINIEK COSMETIEK IN HET DIAKONESSENHUIS

Onze plastisch chirurgen zijn zeer ervaren. Zij voerden meer dan 1000 schaamlipcorrecties uit. Wilt u lezen over de ervaring van anderen met onze plastisch chirurgen? Bekijk dan de reviews op Zorgkaart Nederland van:

 

Kies voor de veiligheid en het vertrouwen van Kliniek Cosmetiek in het ziekenhuis.

Voor de behandeling
Na de behandeling

Vergoeding en Kosten

Een schaamlipverkleining kost € 1.250,-

 


Bekijk tarieven

Voor en na foto’s

Lichaam

Wat wil je zien
  • Schaamlipverkleining
  • Foto’s van andere behandelingen
Naar de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling

Tarieven Schaamlipverkleining

Kliniek Cosmetiek

Schaamlipcorrectie, plaatselijke verdoving € 1.0250,-
Schaamlipcorrectie, narcose € 1.950,-

Het eerste consult is kosteloos.

 

Alleen in uitzonderlijke gevallen vergoedt de zorgverzekeraar de behandeling. De plastisch chirurg doet dan voor u de aanvraag bij de zorgverzekeraar.