Wenkbrauwlift

Veel mensen klagen over een vermoeide blik of krijgen opmerkingen uit hun omgeving dat ze er moe uit zien. Misschien heeft u voor uw gevoel ook wel een zware en vermoeide blik of heeft u een zwaar voorhoofd en hoofdpijn. 

Naarmate mensen ouder worden, kunnen de wenkbrauwen onder de oogkasrand zakken. Hierdoor ontstaat een zwaar gevoel op de bovenoogleden en trekken mensen hun wenkbrauwen (onbewust) de hele dag op. Dat leidt vooral aan het eind van de dag tot een zwaar en vermoeid gevoel in het voorhoofd met soms hoofdpijn

  

MAAK EEN AFSPRAAK

U maakt een afspraak op het spreekuur van Kliniek Cosmetiek in het Diakonessenhuis, locatie Utrecht, Zeist of Doorn, door te bellen naar 088-2506357 of een email te sturen aan mpc@diakhuis.nl. U kunt ook zelf in de online agenda plannen:


Afspraak inplannen

 

DE OPERATIE

Een wenkbrauwlift kan het meest eenvoudig gedaan worden via een sneetje vlak boven de wenkbrauw. Het litteken ligt dan op de rand van de wenkbrauwhaartjes of in een rimpel van het voorhoofd. Dit heet een directe wenkbrauwlift. De gehele wenkbrauw kan op deze manier het best gelift worden.

Als alleen de zijkant van de wenkbrauw hoger geplaatst dient te worden kan een temporale wenkbrauwlift gedaan worden. Het sneetje wordt dan verstopt achter de haargrens.

 

VEILIG EN VERTROUWD BIJ KLINIEK COSMETIEK IN HET DIAKONESSENHUIS

Onze plastisch chirurgen zijn zeer ervaren. Zij zijn expert op het gebied van de wenkbrauw lift. Wilt u lezen over de ervaring van anderen met onze plastisch chirurgen? Bekijk dan de reviews op Zorgkaart Nederland van:

 

Kies voor de veiligheid en het vertrouwen van Kliniek Cosmetiek in het ziekenhuis.

Voor de behandeling
Na de behandeling

Vergoeding en Kosten

Een wenkbrauwlift onder plaatselijke verdoving kost €1.600,-


Bekijk tarieven

Voor en na foto’s

Gezicht

Wat wil je zien
  • Wenkbrauwlift
  • Foto’s van andere behandelingen
Naar de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling

Tarieven Wenkbrauwlift

Kliniek Cosmetiek

Wenkbrauwlift, plaatselijke verdoving € 1.250,-
Wenkbrauwlift, narcose € 2.500,-

Het eerste consult is kosteloos.

 

In uitzonderlijke gevallen vergoedt de zorgverzekeraar de behandeling. De plastisch chirurg doet dan voor u de aanvraag bij de verzekeraar.